TEST OUTFIT

Deze teststukken zijn gemaakt van de gerecyclede stoffen van WOLKAT fibre. Alle textiel die u ziet is zijn tweede leven aan het leiden en de overige materialen zijn duurzaam ontwikkeld. 

Dat de stoffen gerecycled zijn is niet het enige wat duurzaam is aan de stukken. De kleding op de foto is in unisize gemaakt en er is bij het ontwerpen van de lijn niet bewust gekeken naar trends en mode. De kleding is geïnspireerd op de klederdracht vanuit verschillende culturen. Door gebruik te maken van wikkeltechnieken en drapering op rechte vormen creëer je een passende vorm voor elk individu. De minimalistische stijl heeft als doel de kleding niet aan de mode onderhevig te laten zijn en voor een langere levensduur te zorgen.  Hierdoor zijn de stukken tijdloos en smaakvol. Omdat er niet naar trends en mode wordt gekeken komt het essentiële van kleding weer boven.
 
Tuniek:Deze tuniek is geïnspireerd op de Marokkaanse Kaftan. De tuniek is minimalistisch en recht van vorm, dankzij het koord kan er gespeeld worden met het silhouet, hij kan hoog in de taille of juist in de heup gedragen worden. De tuniek is geschikt voor verschillende draagmomenten en is niet gebonden aan een seizoen. Bij het ontwerpen van de tuniek is niet gekeken naar de modetrends, enkel naar een fijne pasvorm.
Vest:Als je dit vest aan doet zal je merken dat de halslijn los naar beneden valt. Samen met het koord eromheen is het geïnspireerd op een traditionele kimono. Dankzij de zakken in de zijnaad heeft het vest ook een praktische uitwerking. Het vest is geschikt voor verschillende draagmomenten en kan op veel verschillende manieren gecombineerd worden, met of zonder koord.
Doek:Het doek kan gebruikt worden naar elke invulling. Gebruik het bijvoorbeeld als hammamdoek, picknickkleed, sjaal, omslagdoek of plaid voor op bed of over de bank. Het doek is van gerecycled materiaal gemaakt en daardoor duurzaam en tijdloos.
Tas:De tas functioneert goed als shoppingbag. Deze tas komt niet in de prullenbak terecht na het gebruiken en daardoor is die aanhoudend bruikbaar. Door zijn langere levensduur is het geen wegwerpproduct meer, maar een duurzame tas met een langer leven. De tas is makkelijk op te vouwen en mee te nemen voor elke boodschap.